(044) 334 41 59
все номера

(067) 260 53 61 Київстар

(050) 379 13 07 Vodafone

(093) 170 86 55 Lifecell

Контактная информация

График работы call-центра:

Будние: 09:00-20:00
Сб: 10:00-18:00
Вс: 10:00-15:00

Пункты выдачи онлайн-заказов:

г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В г. Киев, ул. Академика Булаховского, 2/1
Bosch Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Хиты продаж

В наличии Код: 124236
Бойлер BOSCH TRONIC 8000 T ES 080-5 2000W BO H1X-EDWRB

Бойлер BOSCH TRONIC 8000 T ES 080-5 2000W BO H1X-EDWRB

6 887 грн
В наличии Код: 134896
Газовый котел BOSCH GAZ 6000 W WBN 6000-24C RN

Газовый котел BOSCH GAZ 6000 W WBN 6000-24C RN

20 190 грн
Нет в наличии Код: 135302
Электрический котел BOSCH TRONIC HEAT 3000 9 UA

Электрический котел BOSCH TRONIC HEAT 3000 9 UA

15 566 грн
В наличии Код: 124653
Газовая колонка BOSCH THERM 2000 O W 10 KB

Газовая колонка BOSCH THERM 2000 O W 10 KB

5 950 грн
5 500 грн
В наличии Код: 124654
Газовая колонка BOSCH THERM 4000 O W 10-2 P

Газовая колонка BOSCH THERM 4000 O W 10-2 P

5 900 грн
5 700 грн
Под заказ Код: 123803
Бойлер Bosch TR 2000 T 15 T

Бойлер Bosch TR 2000 T 15 T

В наличии Код: 123865
Бойлер Bosch TR 2000 T 30 SB

Бойлер Bosch TR 2000 T 30 SB

3 522 грн
В наличии Код: 123974
Бойлер Bosch TR 2000 T 80 B

Бойлер Bosch TR 2000 T 80 B

4 310 грн

Все товары

Скрыть